Kattavat hierontapalvelut Oulussa

Lihasklinikka palvelee vahvalla ammattitaidolla Oulun Metsokankaalla. Hierontapalveluihimme kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, purentalihashieronta, intialainen päähieronta sekä vyöhyketerapeuttinen hieronta. Tutustu ja varaa aika vaivattomasti nettiajanvarauksella!

Hierontapalvelumme

Voit tutustua hierontalahjakortteihin täältä.

Klassinen hieronta

Klassisella hieronnalla pystytään tehokkaasti laukaisemaan kehon erilaisia jännitys- ja kiputiloja, kuten päänsärkyä. Hieronnalla on verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista tehostava vaikutus. Se rentouttaa ja rauhoittaa kokonaisvaltaisesti sekä kehoa että mieltä, lievittäen stressiä ja edistäen mielihyvähormonien syntymistä. Hieronta on myös erinomainen keino erilaisten liikuntaelimistön vaivojen ennaltaehkäisyyn.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnalla pystytään tehokkaasti vaikuttamaan lihasten venyvyyteen ja nivelten liikkuvuuteen, mikä ennaltaehkäisee kireyksiä ja liikerajoituksista johtuvia vammautumisia. Hieronnalla on myös urheilusuoritukseen valmistava ja palauttava vaikutus. Urheiluhieronnassa otetaan huomioon urheilijan lajikohtaiset sekä yksilölliset tarpeet ja käydään läpi tärkeimmät lihasryhmät klassista hierontaa tarkemmin. Hieronta on tärkeä osa urheilijan lihashuoltoa.

Nivelten mobilisointi

Nivelten mobilisoinnilla hoidetaan tuki- ja liikuntaelinten toimintahäiriöitä käyttämällä hyödyksi nivelen normaalia liukua luiden välillä. Nivelten mobilisoinnilla pyritään lievittämään kipua, ylläpitämään nivelten normaaleja liikeratoja, palauttamaan rajoittuneet liikeradat normaaleiksi ja parantamaan nivelruston aineenvaihduntaa.

Manuaalisen mobilisoinnin tavoitteena on suorittaa traktio tai liu´utus, kun taas toiminnallisessa mobilisoinnissa liikkeet suoritetaan nivelen koko liikelaajuudella keskittyen rajoittuneeseen liikesuuntaan. Näin ollen toiminnallisessa mobilisoinnissa korostuu nivelen ja sitä ympäröivien kudosten venyminen pehmytkudoksen mobilisoinnin ja lihasten käsittelyn kautta.

Lue lisää Lihasklinikasta

Kylmä- ja lämpöhoito hieronnan yhteydessä

60–120 minuutin hierontahoitoon kuuluu tarvittaessa lämpöhoito. Savipakkaus lämmitetään 60-asteisessa vedessä miellyttävän lämpöiseksi. Se voidaan asettaa esimerkiksi esilämmittämään selän lihaksia siksi aikaa, kun jalkoja käsitellään. Lämpö lievittää lihasjännitystä sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Paikallisten vaikutusten lisäksi lämmöllä on koko kehoa rentouttava ja rauhoittava vaikutus. Lämpökattila on meillä yleensä käyttövalmiina, mutta jos ehdottomasti haluat varmistaa käytön, ilmoita siitä aikaa varatessasi.

Kylmähoitona voidaan käyttää jääpalahierontaa, kylmäpakkauksia tai -geeliä. Kylmä nostaa kipukynnystä, alentaa hermojen johtumisnopeutta, ja näin esimerkiksi penikkahieronta pystytään tekemään paremmin, kun kipu ei tunnu niin kovana.

Lue lisää Lihasklinikasta

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vanha intialainen hoitomuoto, joka rentouttaa, lievittää stressiä ja jännittyneisyyttä sekä parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Pään alue, kasvot, korvalehdet, niska, hartiat sekä olkavarret käsitellään yleensä istuma-asennossa, mutta se voidaan tehdä myös makuullaan. Hoidon kesto on noin 45 minuuttia.

Vyöhyketerapeuttinen hieronta ja raskaushieronta

Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, jossa keho käsitellään kokonaisvaltaisesti vyöhyketerapeuttisia pisteitä painellen sekä lempeästi hieroen. Se tasapainottaa kehoa, mieltä sekä tunteita. Vyöhyketerapeuttinen hieronta myös aktivoi kehoa parantamaan itse itsensä, parantaa aineenvaihduntaa sekä purkaa jännityksiä, kiputiloja ja stressiä.

Tämä on lempeä hoitomuoto, joka on turvallista tehdä myös koko raskauden ajan sekä heti synnytyksen jälkeen. Se sopii myös kaikille syvärentoutusta hakeville. Pääasiassa käsittely keskittyy pään alueelle, korviin sekä jalkapohjiin, mutta hieronnassa käydään läpi myös koko keho. Jos et voi olla vatsallaan, hoito tehdään kylkimakuullaan. Hoidon kesto on noin 75 minuuttia.

Purentalihashieronta

Purentalihashieronta on hartioiden niskan, kallonpohjan, kasvojen, kaulan ja pääalueen hieronta. Halutessasi purentalihakset käsitellään myös suun sisäpuolelta. Esimerkiksi stressi, purentaviat ja hampaiden narskuttelu aiheuttavat kireyksiä kyseiselle alueelle ja usen myös pääkipua. Käsittelyn kesto on n. 60 minuuttia.

Tutustu hierojiimme

Hinnasto

45 min

45 €

Osahieronta tietylle alueelle, esimerkiksi niska-hartiaseudulle, alaselkään jne.

60 min

50 €

Osa- tai puolihieronta, jossa ehdimme käsittelemään esimerkiksi selän tai jalat.

75 min

60 €

Hieronta-aika, jossa on enemmän aikaa käsitellä esimerkiksi selkä + rinta -aluetta tai jalkoja.

90 min

70 €

Riittävä aika koko selän hyvään käsittelyyn tai esimerkiksi jalkojen kokonaisvaltaiseen hierontaan.

105 min

80 €

Runsaasti aikaa puolihierontaan sekä esimerkiksi selän tai niska-hartiaseudun ongelmiin paneutumiseen.

120 min

90 €

Riittävä aika kokohieronnalle, jossa käsitellään selkä, jalat ja kädet, kun hierottavalla ei ole erityistä ongelma-aluetta.

Muut hierontapalvelut

 • Vyöhyketerapeuttinen hieronta

  70 €

  Kesto noin 75 min

 • Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

  70 €

  Kesto noin 75 min

 • Purentalihashieronta

  60 €

  Kesto noin 60 min

 • Intialainen päähieronta

  50 €

  Kesto noin 45 min

 • Kinesio-/urheiluteippaus

  alk. 5 €

  Hieronnan yhteydessä

 • Viikonloppulisä

  5 €/kerta

Hierontasarjakortit

 • 5 x 1 h sarjakortti

  230 €

 • 10 x 1 h sarjakortti

  450 €

Sarjakortit ovat voimassa 6 kuukautta, eivätkä ole henkilösidonnaisia.


Saat meiltä myös lahjakortit!


Lihasklinikan lahjakortit

Hieronnasta hyvinvointia kaikille

Hieronta sopii kaikenikäisille, mutta muistathan, että seuraavat tekijät ovat esteitä hieronnalle:

 • infektio (bakteerin tai virusten aiheuttama)

 • antibioottikuuri

 • kuume

 • krapula

 • päihteiden alaisuus

 • hemofilia

 • tarttuva ihosairaus tai muu tarttuva tauti (mahatauti)

 • ihotunnon menetys tai merkittävä halvaus

 • keskushermostoperäinen sairaus

 • hoitamaton syöpä tai tutkimaton kasvain

 • raskaus alle 12 viikkoa

 • reuman aktiivinen vaihe

 • iskeeminen kudos

 • laskimotukos

 • ääreis- ja keskushermostoperäinen halvaus

 • suurentuneet imurauhaset.

Jos olet epävarma saako sinua hieroa, varmista asia lääkäriltä ennen tuloasi.

Yhteystiedot ja sijainti